CREAR UNA EMPRESA A ESPANYA

Simplifica la teva entrada al mercat espanyol

Per a les empreses internacionals que busquen crear una empresa a Espanya, els obstacles inicials poden ser significatius. Aquests reptes inclouen la navegació d’un complex panorama legal i la superació de procediments burocràtics que poden obstaculitzar el progrés de manera considerable.

Comptar amb una assessoria internacional experimentada com GCO, la teva empresa pot superar ràpidament aquests obstacles i accelerar la seva expansió a Espanya. El nostre equip proporciona un suport inigualable, combinant una àmplia experiència legal, coneixements culturals i assistència personalitzada per satisfer les necessitats específiques de cada client.

Aprofitant la nostra experiència, les empreses internacionals poden navegar amb confiança les complexitats d’ingressar al mercat espanyol.

Crear una empresa a Espanya

SUPORT DURANT EL PROCÉS PER a crear UNA EMPRESA A ESPANYA

Comprensió de les teves necessitats i objectius

L’equip d’assessorament internacional de GCO pot guiar-vos en cada pas del procés per a crear una empresa a Espanya.

Iniciem amb una consulta inicial exhaustiva. Durant aquesta reunió, aprofundirem en els objectius del teu negoci, avaluarem les teves necessitats específiques i delinearem una estratègia personalitzada per a una formació amb èxit de l’empresa. Aquesta consulta serveix com a base per a un enfocament personalitzat que s’alinea amb els teus objectius i garanteix el compliment de les regulacions espanyoles.

L’experiència del nostre equip s’estén a assessorar-vos sobre l’estructura empresarial més adequada per a les teves necessitats. Ja sigui que estigueu considerant una societat de responsabilitat limitada, una sucursal o una altra estructura comercial, oferirem recomanacions expertes per a optimitzar la configuració de la teva empresa per a l’èxit al mercat espanyol.

ASSISTÈNCIA INTERNACIONAL EXPERTA

Simplificació del procés

Un cop entenem els teus objectius i l’estructura de l’empresa triada, el nostre equip es fa càrrec de les complexitats i garanteix un procés de creació d’empresa a Espanya sense problemes. Oferim orientació clara sobre els requisits legals per assegurar que entenguis i compleixis totes les obligacions necessàries per crear una empresa a Espanya. Ens encarreguem de la preparació i presentació de tota la documentació necessària, alliberant-te de càrregues administratives.

A més, ens comuniquem amb les autoritats locals en el teu nom, des de l’obtenció de permisos fins al registre en el Registre Mercantil. Finalment, facilitem l’obertura d’un compte bancari corporatiu a Espanya, garantint el compliment de les regulacions bancàries i facilitant operacions financeres sense problemes.

Crear una empresa a Espanya

CREAR UNA EMPRESA A ESPANYA

Coneixements culturals i assistència contínua

L’entrada al mercat espanyol requereix més que només compliment legal. Comprendre els matisos de l’etiqueta comercial espanyola, les normes de comunicació i les estratègies per construir relacions és crucial per a l’èxit, i el nostre equip ofereix assessorament personalitzat en aquestes àrees.

El nostre compromís amb el teu èxit s’estén més enllà de la formació de l’empresa. Oferim assistència i suport continu, ajudant-vos a fer front als desafiaments posteriors a la incorporació, complir amb les obligacions reguladores i optimitzar les teves operacions per a l’èxit a llarg termini en el mercat espanyol.

Procés i Metodologia

Un Camí Clar cap a l'Excel·lència per a la teva Empresa

El nostre procés, centrat en el client, s’adapta a les teves necessitats específiques. Des de l’anàlisi inicial fins a la implementació d’estratègies, estem amb tu en cada pas.

Preguntes freqüents

Respostes clares per a tots els teus dubtes

Podem ajudar amb la formació de diverses estructures empresarials, incloses les societats de responsabilitat limitada (SL) i les sucursals d’empreses estrangeres.

El temps necessari varia segons diversos factors, però generalment oscil·la entre algunes setmanes i alguns mesos.

Els requisits clau inclouen escollir una estructura empresarial, obtenir un número d’identificació fiscal (NIF), registrar-se al Registre Mercantil i complir amb les obligacions fiscals.

Si bé no és obligatòria la presència física, és possible que certs passos requereixin representació o documentació per a establir una empresa a Espanya.

Un cop hagis establert una empresa a Espanya, el compliment continu és essencial per a mantenir-te en bona posició. Això inclou presentacions fiscals regulars, compliment de requisits comptables i compliment d’altres obligacions legals.
A més, oferim continuïtat en la gestió de les operacions quotidianes de la vostra empresa, assegurant-nos que tot estigui ben organitzat i actualitzat.

El nostre equip fiscal

Coneix els nostres experts en fiscalitat

Experiència i coneixement al teu servei per a una gestió fiscal òptima.

Albert Casas

Managing Partner

Francesc Alcaraz

Tax Department Senior Manager

Descobreix com els nostres serveis de consultoria et poden ajudar

Optimitza la teva estratègia empresarial

Contacta con nuestro equipo
Contacta amb el nostre equip