Assessorament Fiscal

Més que compliment fiscal, una estratègia per al creixement.

A GCO, no només som membres de l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals (AEDAF) i ocupem un lloc a la seva junta directiva, sinó que també representem Espanya a la Xarxa Legal IUSFUL, un clúster legal que ofereix cobertura a tot Europa. Això ens permet oferir solucions fiscals i legals integrals i eficients als nostres clients.

Estratègia fiscal

Maximitza els teus Beneficis amb Planificació Avançada

La nostra planificació fiscal no es limita a la mera gestió d’impostos; és un enfocament estratègic dissenyat per potenciar el teu creixement empresarial.

Identifiquem oportunitats i dissenyem plans per minimitzar la teva càrrega fiscal, alhora que garantim el compliment normatiu, permetent-te reinvertir aquests estalvis en la teva empresa.

Compliment i Declaracions

Precisió i Puntualitat en Cada Declaració

El nostre enfocament meticulós en el compliment i les declaracions fiscals assegura que la teva empresa es mantingui al dia amb les obligacions fiscals, evitant penalitzacions costoses i mantenint la teva reputació intacta.

La precisió és la nostra prioritat, proporcionant-te tranquil·litat i seguretat.

Consultoria i Assessorament

Decisions Informades per a un Futur Fiscal Brillant

Oferim molt més que respostes; proporcionem una guia estratègica i un assessorament continu per ajudar-te a prendre decisions fiscals informades.

Des de noves legislacions fins a oportunitats d’estalvi, et mantenim un pas endavant en el panorama fiscal.

Procés i Metodologia

Un Camí Clar cap a l'Excel·lència per a la teva Empresa

El nostre procés, centrat en el client, s’adapta a les teves necessitats específiques. Des de l’anàlisi inicial fins a la implementació d’estratègies, estem amb tu en cada pas.

Preguntes freqüents

Respostes clares per a tots els teus dubtes

Oferim una planificació fiscal personalitzada que identifica oportunitats legals per reduir les teves obligacions fiscals.

Treballem amb una àmplia gamma d’empreses, des de startups fins a corporacions internacionals.

El nostre equip està constantment actualitzat i format, dominant fins i tot les últimes normatives, per oferir-te el millor assessorament.

Sí, proporcionem estratègies fiscals per a negocis que operen a nivell internacional. També formem part de IUSFUL LEGAL NETWORK, un cúster legal, del qual som els seus representants a Espanya, podent aportar cobertura legal a tota Europa.

Al ser membres de la Junta Directiva de la Delegació de Catalunya de l’Associació Espanyola, la qual liderem com a responsables del Grup de Joves, tenim accés a recursos i coneixements actualitzats sobre les lleis i regulacions fiscals a Espanya. A més, ens permet mantenir-nos al dia de les últimes tendències i millors pràctiques en assessorament fiscal, garantint així un servei d’alta qualitat i precisió pels nostres clients.

El nostre equip fiscal

Coneix els nostres experts en fiscalitat

Experiència i coneixement al teu servei per a una gestió fiscal òptima.

Albert Casas

Managing Partner

Francesc Alcaraz

Tax Department Senior Manager

Descobreix com els nostres serveis de consultoria et poden ajudar

Optimitza la teva estratègia empresarial

Contacta con nuestro equipo
Contacta amb el nostre equip