Assessorament Laboral

Modernitza la gestió laboral amb el nostre assessorament expert.

A GCO, entenem els desafiaments únics que afronten els empresaris a Barcelona quan es tracta de gestionar el personal. Amb més de quatre dècades d’experiència, el nostre equip jove i preparat es compromet a oferir-te un assessorament modern i eficient que realment afegirà valor a la teva empresa.

Asesoría Laboral en Barcelona

Confecció de nòmines i seguretat social

Allibera't de la càrrega administrativa i garanteix el compliment laboral

El nostre equip s’encarrega de totes les tasques relacionades amb l’administració del personal, des de la confecció de nòmines fins a la gestió de la Seguretat Social.

Amb el nostre servei, pots estar segur que totes les obligacions laborals es compleixen de manera precisa i puntual, permetent-te centrar-te en el creixement i desenvolupament del teu negoci.

Confecció i optimització de contractes

Assegura relacions laborals sòlides i transparents per a un funcionament empresarial sense problemes

Els contractes laborals són la base de qualsevol relació entre empleador i ocupador. Amb el nostre assessorament especialitzat, t’ajudem a redactar i optimitzar contractes que protegeixin els interessos de la teva empresa i fomentin un ambient laboral positiu.

Minimitzem riscos i conflictes mitjançant contractes clars i adaptats a les teves necessitats específiques.

Assessorament, Negociació i Assistència en Processos d'Acomiadament, inspeccions laborals.

Afronta els desafiaments laborals de la teva empresa amb confiança i seguretat legal

Els processos d’acomiadament poden ser complicats i delicats, però el nostre equip legal altament capacitat està aquí per ajudar-te.

T’oferim assessorament expert, negociem en el teu nom i proporcionem assistència durant tot el procés per garantir que es compleixin totes les normatives legals i que es protegeixin els interessos tant de la teva empresa com dels teus empleats.

A més, oferim serveis d’assessorament i representació durant les inspeccions laborals, assegurant que la teva empresa estigui preparada i compleixi amb totes les exigències legals per evitar possibles sancions o inconvenients.

Procés i Metodologia

Un Camí Clar cap a l'Excel·lència per a la teva Empresa

El nostre procés, centrat en el client, s’adapta a les teves necessitats específiques. Des de l’anàlisi inicial fins a la implementació d’estratègies, estem amb tu en cada pas.

Preguntes freqüents

Respostes clares per a tots els teus dubtes

Simplement contacta’ns per a una consulta inicial gratuïta, on avaluarem les teves necessitats específiques i et proporcionarem una proposta personalitzada.

La nostra combinació única d’experiència, enfocament integral i compromís amb la satisfacció del client ens distingeix com a líders en el mercat.

Absolutament. Adaptem els nostres serveis per satisfer les necessitats específiques de la teva empresa, independentment de la seva mida o sector.

A GCO, oferim assessorament i representació durant les inspeccions laborals per assegurar que la teva empresa estigui preparada i compleixi amb totes les exigències legals. El nostre equip altament capacitat s’encarrega de guiar la teva empresa a través del procés i de garantir el compliment normatiu per evitar possibles sancions o inconvenients.

La implementació d’un pla d’igualtat no només és un requisit legal en molts casos, sinó que també pot tenir beneficis significatius per a l’empresa. Promoure la igualtat de gènere en el lloc de treball pot millorar el clima laboral, augmentar la productivitat, reduir la rotació de personal i millorar la reputació de l’empresa. A més, contribueix a crear un entorn laboral més just i equitatiu per a tots els empleats.

A GCO oferim assessorament i suport en la implementació de plans d’igualtat a les empreses. El nostre equip s’encarrega de guiar les empreses en el disseny i l’execució de polítiques i accions que promoguin la igualtat de gènere en l’àmbit laboral, ajudant així a complir amb la legislació vigent i a fomentar un entorn laboral inclusiu i equitatiu.

El nostre equip fiscal

Coneix els nostres experts en fiscalitat

Experiència i coneixement al teu servei per a una gestió fiscal òptima.

Albert Casas

Managing Partner

Francesc Alcaraz

Tax Department Senior Manager

Descobreix com els nostres serveis de consultoria et poden ajudar

Optimitza la teva estratègia empresarial

Contacta con nuestro equipo
Contacta amb el nostre equip