Assessoria Internacional

Amplia els horitzons de la teva empresa

A GCO, entenem els desafiaments únics que afronten les empreses en el seu procés d’internacionalització. Els nostres serveis d’assessoria internacional ofereixen una gestió integral de filials incloent-hi el “Interim Management” del teu negoci, i una resposta professional a les necessitats dels nostres clients en el seu desenvolupament a nivell internacional. Ja sigui que estiguis buscant expandir les teves operacions a nivell global o necessitis suport específic per gestionar societats i filials estrangeres a Espanya, el nostre equip d’experts està aquí per ajudar-te a navegar pel complex panorama internacional amb seguretat i confiança.

Asesoría Internacional para Empresas en Barcelona

Gestió de Societats i Filials Estrangeres

Beneficia't d'un assessorament personalitzat i complet per gestionar les teves societats i filials estrangeres

Desenvolupem projectes per a empreses internacionals que requereixen un assessorament complet en totes les àrees legals, fiscals, mercantils i laborals per garantir l’èxit de la seva activitat a l’estranger.

El nostre equip s’encarrega de la gestió i el seguiment de l’activitat de les teves filials, proporcionant-te la tranquil·litat i la seguretat necessàries per centrar-te en el creixement del teu negoci a nivell internacional.

Internacionalització d'Empreses

Aprofita un servei integral d'assessorament adaptat a les necessitats específiques de la teva empresa per expandir les teves operacions a nivell global

Oferim un servei especialitzat i adaptat a les necessitats específiques de cada client per ajudar les empreses a expandir les seves operacions a nivell global.

El nostre equip et guia en cada pas del procés d’internacionalització, oferint un assessorament estratègic i personalitzat que et permet maximitzar la teva eficiència i rendibilitat en el mercat internacional.

Assessoria Internacional de Confiança

Confia en els nostres professionals per rebre un servei integral i personalitzat en totes les àrees de l'assessoria internacional

Tant empreses com persones jurídiques confien en nosaltres com el seu assessorament de màxima confiança en l’àmbit internacional.

El nostre equip altament especialitzat i experimentat es compromet a oferir-te un servei complet i 360º que abasta totes les teves necessitats en matèria d’assessorament internacional, proporcionant-te la tranquil·litat i la seguretat necessàries per assolir els teus objectius empresarials a nivell global.

Procés i Metodologia

Un Camí Clar cap a l'Excel·lència per a la teva Empresa

El nostre procés, centrat en el client, s’adapta a les teves necessitats específiques. Des de l’anàlisi inicial fins a la implementació d’estratègies, estem amb tu en cada pas.

Preguntes freqüents

Respostes clares per a tots els teus dubtes

Si estàs considerant expandir les teves operacions a nivell global, gestionar filials estrangeres o necessites suport específic per a assumptes internacionals, la nostra assessoria internacional pot ser de gran ajuda.

La nostra experiència, compromís amb l’excel·lència i enfocament personalitzat ens converteixen en una opció fiable per a empreses que busquen un assessorament integral i de qualitat en el seu procés d’internacionalització.

Oferim una gestió integral de filials estrangeres, proporcionant cobertura en totes les àrees legals, fiscals, mercantils i laborals per garantir l’èxit de la teva expansió internacional.

Garantim una comunicació fluida i una col·laboració estreta amb els nostres clients, proporcionant actualitzacions regulars i estant disponibles per respondre a qualsevol pregunta o inquietud que pugui sorgir durant el procés.

Sí, ens adaptem a les necessitats específiques de cada client, oferint un servei personalitzat que engloba des de la gestió integral de filials fins a la delegació de funcions específiques segons sigui necessari.

El nostre equip fiscal

Coneix els nostres experts en fiscalitat

Experiència i coneixement al teu servei per a una gestió fiscal òptima.

Albert Casas

Managing Partner

Francesc Alcaraz

Tax Department Senior Manager

Descobreix com els nostres serveis de consultoria et poden ajudar

Optimitza la teva estratègia empresarial

Contacta con nuestro equipo
Contacta amb el nostre equip