Assessoria Financera

Millora la salut financera de la teva empresa

Realitzem una anàlisi exhaustiva dels teus estats financers per identificar punts forts, àrees de millora i oportunitats de creixement.

Asesoría Financiera en Barcelona

Assessoria comptable

Agafa el control total de la teva comptabilitat amb el nostre servei d'assessorament personalitzat

T’ajudem a portar al dia la teva comptabilitat, complir amb les obligacions fiscals i optimitzar la gestió financera de la teva empresa. T’oferim un servei integral que inclou:

Anàlisi financera

Obtén una visió completa de la salut financera de la teva empresa amb la nostra anàlisi financera

Realitzem una anàlisi exhaustiva dels teus estats financers per identificar punts forts, àrees de millora i oportunitats de creixement.

T’entreguem un informe detallat amb recomanacions pràctiques per optimitzar la gestió financera de la teva empresa.

Análisis Financiero

Implementació d'eines tecnològiques

Agilitza i automatitza la teva comptabilitat amb les nostres eines tecnològiques

T’ajudem a implementar les últimes tecnologies en matèria de comptabilitat, com l’aplicació GCOconta, et permet accedir a la teva informació en temps real, automatitzar tasques i processos, i tenir un control total sobre la situació financera de la teva empresa.

Procés i Metodologia

Un Camí Clar cap a l'Excel·lència per a la teva Empresa

El nostre procés, centrat en el client, s’adapta a les teves necessitats específiques. Des de l’anàlisi inicial fins a la implementació d’estratègies, estem amb tu en cada pas.

Preguntes freqüents

Respostes clares per a tots els teus dubtes

La nostra assessoria financera a Barcelona compta amb més de 40 anys d’experiència navegant pel complex món financer. Comptem amb professionals altament qualificats i en constant formació per oferir solucions a mida per a les necessitats específiques de la teva empresa. A més, les nostres eines digitals et proporcionen un control total sobre la teva situació financera, permetent-te prendre decisions informades i estratègiques per al creixement del teu negoci.

Dur a terme una anàlisi financera és crucial per comprendre la situació econòmica de la teva empresa, identificar àrees de millora i oportunitats de creixement. A GCO, el nostre equip altament qualificat realitza anàlisis exhaustives per proporcionar-te una visió clara de la salut financera de la teva empresa i recomanacions pràctiques per optimitzar la seva gestió financera.

La nostra anàlisi financera inclou un estudi exhaustiu dels teus estats financers per identificar punts forts, àrees de millora i oportunitats de creixement. T’entreguem un informe detallat amb recomanacions pràctiques per optimitzar la gestió financera de la teva empresa, proporcionant-te una visió completa i clara de la teva situació financera.

El nostre servei d’assessoria comptable t’ajuda a prendre el control total de la teva comptabilitat. Ens encarreguem de portar al dia els teus registres comptables, confeccionar els teus llibres comptables i legalitzar-los segons les regulacions vigents. A més, t’oferim un seguiment i ajust continu per assegurar-nos que la teva comptabilitat estigui sempre en ordre i compleixis amb totes les teves obligacions fiscals.

La implantació d’eines tecnològiques, com la nostra aplicació GCOconta, et permet agilitzar i automatitzar la teva comptabilitat. Això significa que podràs accedir la teva informació en temps real, automatitzar tasques i processos, i tenir un control total sobre la situació financera de la teva empresa. Això et permet prendre decisions més ràpides i precises, millorant l’eficiència i la rendibilitat del teu negoci.

El nostre procés se centra en el client i s’adapta a les teves necessitats específiques. Comencem amb una anàlisi inicial de la teva situació financera per entendre les teves necessitats i objectius. Després, desenvolupem estratègies personalitzades per millorar la teva situació. Un cop implementades les solucions financeres, realitzem un seguiment i ajust continu per assegurar-nos que estiguis sempre en el camí cap a l’excel·lència fiscal.

El nostre equip fiscal

Coneix els nostres experts en fiscalitat

Experiència i coneixement al teu servei per a una gestió fiscal òptima.

Albert Casas

Managing Partner

Francesc Alcaraz

Tax Department Senior Manager

Descobreix com els nostres serveis de consultoria et poden ajudar

Optimitza la teva estratègia empresarial

Contacta con nuestro equipo
Contacta amb el nostre equip