coneix a gco

Continuïtat i Renovació: Assessorament Integral amb valor afegit des de 1978

Assessorament Integral per a Empreses i Grans Patrimonis des de 1978​

Des de 1978, l’Assessorament Integral per a Empreses i Grans Patrimonis ha estat la nostra missió principal. Fundada per Joan Casas Obón, la nostra empresa ha acumulat una rica història de més de 45 anys en el camp de l’assessorament. Durant aquest temps, hem estat testimonis de nombrosos canvis en el panorama empresarial i financer, i hem evolucionat constantment per adaptar-nos a aquestes transformacions.

Al llarg de les dècades, hem mantingut un enfocament centrat en el client, prioritzant l’excel·lència en cada solució que oferim. Aquesta dedicació a la satisfacció del client ha estat el pilar fonamental sobre el qual hem construït la nostra reputació i l’èxit de la nostra trajectòria.

Renovació i Excel·lència Continua

Avui dia, ens enorgulleix estar liderats per un equip dinàmic i altament capacitat que continua el llegat d’excel·lència establert pel nostre fundador. Reconeixent la importància de mantenir-nos al dia amb els avenços tecnològics i les tendències del mercat, hem invertit en la capacitació del nostre personal i en la implementació d’eines i sistemes d’última generació.

Aquesta combinació d’experiència i modernitat ens permet oferir solucions de pimera línia que s’adapten a les necessitats canviants dels nostres clients. Continuem ferms en la nostra promesa d’estar a l’avantguarda i ser innovadors, proporcionant solucions modernes que s’ajusten a les necessitats sempre canviants dels qui confien en nosaltres. El nostre enfocament renovat ens permet continuar sent líders en el camp de l’assessorament, oferint un servei de qualitat que perdura al llarg del temps.

La Trajectòria i el Talent que Recolzen l'Èxit de GCO

Joan Casas

Co-Founder

Purificació Meya
Purificació Meya

Co-Founder

Albert Casas

Managing Partner

Francesc Alcaraz

Partner. Tax department

Jordi Amigo

Tax and business department

Roberto Payà

Tax Department

Roger Balcells
Roger Balcells

Tax Department

Eva García

Financial Department

Joana Díaz
Joana Díaz

Financial Department

Mercè Casadejús

Labor Department

Pau Pujol

Labor Department

Amina Durán

Labor Department

Aina Martínez

Labor Department

Susana Murillo

Administration. Office manager

Descobreix com els nostres serveis de consultoria et poden ajudar

Optimitza la teva estratègia empresarial

Contacta con nuestro equipo
Contacta amb el nostre equip