Assessoria Mercantil

Gestió mercantil sòlida i estratègica

A GCO, entenem que les societats empresarials requereixen una gestió mercantil sòlida i estratègica per fer front als constants reptes del mercat. El nostre equip d’experts en assessoria mercantil està aquí per oferir-te solucions a mida que t’ajudin a complir amb les teves obligacions legals, optimitzar la teva estructura empresarial i aprofitar oportunitats de creixement.

Asesoría Mercantil en Barcelona

Compliment d'Obligacions Legals

Potencia el rendiment de la teva empresa amb la nostra Assessoria Mercantil

El nostre equip d’experts en assessoria mercantil es fa càrrec de mantenir un estricte compliment de totes les obligacions legals de la teva empresa, des de la vigilància i creació dels teus contractes mercantils, pactes de socis, fins a la gestió de juntes de socis i consells d’administració.

Asegurant-nos que compleixis totes les regulacions i obligacions contractuales, evitem conflictes entre socis i incompliments davant l’administració, permetent-te centrar-te en el creixement i desenvolupament del teu negoci.

Especialització en Estructures Empresarials

Maximitza l'eficiència i rendibilitat de la teva empresa amb una estructura empresarial òptima

El nostre equip especialitzat et proporciona el coneixement i l’experiència necessaris per avaluar i seleccionar la forma jurídica més adequada per a la teva empresa.

Des de la constitució de societats fins a la implementació d’estructures més complexes com les Unions Temporals d’Empreses i les Societats mare “Holding”, t’ajudem a dissenyar una estructura empresarial que maximitzi la teva eficiència operativa i la teva rendibilitat a llarg termini.

Optimització del Patrimoni Social

Adapta el patrimoni de la teva empresa per impulsar el seu creixement i adaptació a noves circumstàncies

T’orientem en el procés d’adaptació del patrimoni social de la teva empresa, ja sigui per ampliar o reduir el capital, liquidar o dissoldre l’empresa.

Amb un enfocament estratègic i personalitzat, t’ajudem a prendre decisions informades que impulsen el creixement i l’adaptació del teu negoci en un entorn empresarial dinàmic i competitiu.

Elaboració de Contractes Mercantils

Protegeix els teus interessos i assegura relacions mercantils sòlides amb contractes ben elaborats

El nostre equip legal especialitzat en assessoria mercantil t’ofereix assessorament expert en la redacció i negociació de contractes mercantils.

Des d’acords de venda i distribució fins a contractes d’agència i franquícia, t’ajudem a protegir els teus interessos i a garantir relacions mercantils sòlides i beneficioses per a la teva empresa. Amb contractes clars i equitatius, minimitzem riscos i conflictes, permetent-te centrar-te en fer créixer el teu negoci amb confiança

Procés i Metodologia

Un Camí Clar cap a l'Excel·lència per a la teva Empresa

El nostre procés, centrat en el client, s’adapta a les teves necessitats específiques. Des de l’anàlisi inicial fins a la implementació d’estratègies, estem amb tu en cada pas.

Preguntes freqüents

Respostes clares per a tots els teus dubtes

El nostre equip d’assessoria mercantil es cuida de vigilar i complir amb totes les obligacions legals de la teva empresa, mantenint-te al corrent de qualsevol omissió que pugui derivar en responsabilitats.

La elecció de la forma jurídica adequada pot tenir un impacte significatiu en la gestió i el rendiment de la teva empresa. T’ajudem a triar l’opció més adequada per a les teves necessitats específiques.

Aquestes formes de col·laboració empresarial poden oferir avantatges en termes de recursos, coneixements i sinergies que poden beneficiar totes les parts involucrades. T’assessorem sobre la seva implementació i gestió.

El nostre equip legal especialitzat et guiarà en la redacció i negociació de contractes mercantils sòlids i equitatius, assegurant que els teus interessos estiguin protegits i que s’estableixin relacions comercials beneficioses.

El nostre equip et proporciona assessorament expert en l’adaptació del patrimoni social de la teva empresa, ja sigui per ampliar o reduir el capital, liquidar o dissoldre l’empresa, adaptant-lo a les teves necessitats i objectius empresarials.

El nostre equip fiscal

Coneix els nostres experts en fiscalitat

Experiència i coneixement al teu servei per a una gestió fiscal òptima.

Albert Casas

Managing Partner

Francesc Alcaraz

Tax Department Senior Manager

Descobreix com la nostra assessoria et pot ajudar

Optimitza la teva estratègia empresarial

Contacta con nuestro equipo
Contacta amb el nostre equip